E3 zal ook dit jaar enkel online plaatsvinden

Het lijkt erop dat E3 2022 in de voetsporen zal treden van de show van vorig jaar door een evenement dat alleen digitaal is.

Hoewel de hoop na 2021 een terugkeer was naar een persoonlijke bijeenkomst in het Los Angeles Convention Center (waarbij zelfs de burgemeester van de stad zijn vingers kruiste ), heeft de aanhoudende pandemie die plannen verijdeld.

“Vanwege de aanhoudende gezondheidsrisico’s rond COVID-19 en de mogelijke impact ervan op de veiligheid van exposanten en aanwezigen, zal E3 in 2022 niet persoonlijk worden gehouden. We zijn niettemin enthousiast over de toekomst van E3 en kijken ernaar uit om binnenkort meer details aan te kondigen”, aldus de ESA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!