Far Cry 6 krijgt Pagan Min-uitbreiding

Pagan Min komt naar Far Cry 6 door middel van DLC.

Een deel van de gratis DLC omvat Los Pollos Hermanos en Heisenberg-outfits van Breaking Bad , terwijl de eerste betaalde DLC, genaamd Vaas’ Insanity, spelers de kans gaf om te spelen als de beruchte schurk uit Far Cry 3. Vaas’ Insanity was het eerste deel van een op schurken gerichte trilogie die is opgenomen in de Far Cry 6-seizoenspas. De tweede kwaadaardige DLC zal de hoofdrol spelen in Pagan Min van Far Cry 4, en nu heeft Ubisoft aangekondigd dat het volgende week uitkomt.

Meer specifiek, het zal op 11 januari live gaan. Net als de Vaas-ervaring ervoor en de aanstaande Joseph Seed DLC die erna komt, is deze Pagan Min-gerichte aflevering genaamd Pagan: Control een rogue-achtige ervaring waarin de Troy Baker-stemhebbende schurk “worstelen om te ontsnappen aan de verschrikkingen van hun eigen geest.” Je zult veel sterven en veel opnieuw proberen, belooft Ubisoft.

Je begint met een pistool en moet nieuwe wapens en krachten vinden om door de geest van Pagan Min te komen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!