LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lanceert in april

Warner Bros. Games en Traveller’s Tales hebben onthuld dat de langverwachte LEGO Star Wars: The Skywalker Saga in april eindelijk zal verschijnen.

Meer specifiek zal de blokkerige kijk op de negen hoofdfilms van Star Wars op 5 april uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch en PC.

Als je zin hebt om achter de iconische cockpit van de Millenium Falcon te zitten, dan kan dat ook met gemak. Je kunt naar verschillende planeten of delen van een wereld vliegen waar je al bent, en je hoeft ook niet alleen het verhaal te volgen – je kunt vrij rondlopen op een planeet om nevenmissies en andere activiteiten te vinden.

“Spelers kunnen de ruimte doorkruisen met behulp van de melkwegkaart op hun holoprojector om hun koers door de saga uit te stippelen en geleidelijk planeten te ontgrendelen om onderweg te verkennen”, luidt een persbericht. “Tijdens ruimtereizen kunnen spelers heroïsche hondengevechten voeren tegen vijandelijke schepen, legendarische voertuigen besturen zoals de Millenium Falcon, Imperial TIE Fighters, Rebel X-Wings en nog veel meer. Zodra ze hun bestemming hebben bereikt, kunnen spelers ervoor kiezen om verder te gaan door het hoofdverhaal of om spannende missies en puzzels in de melkweg te verkennen en te ontdekken.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: