Nieuwe South Park-game in de maak door Question Games

Question Games werkt aan een nieuwe South Park-game, mogelijk met een multiplayerfunctie.

“Question en South Park Digital Studios zijn op zoek naar een Lead Level Designer voor het werken aan een nieuwe videogame die zich afspeelt in de wereld van South Park “, luidt de vacature voor Lead Level Designer op de Careers-pagina van Question Games.

Het gedeelte met vereisten van deze lijst onthult dat multiplayer-ervaring een must is voor iedereen die zich aanmeldt, wat erop zou kunnen wijzen dat deze South Park-game een soort multiplayer zou kunnen bevatten. Dit zou vooral interessant zijn omdat zowel South Park: The Stick of Truth als South Park: The Fractured But Whole singleplayer waren.

“Multiplayer-ervaring – Verzonden ten minste één multiplayer-game als senior level designer of heb gelijkwaardige relevante ervaring”, luiden de vereisten voor de Lead Level Designer-positie.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!