Nieuwe trailer Pokémon Legends: Arceus uitgebracht

Nintendo Japan heeft een nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus uitgebracht.

Pokémon Legends: Arceus staat voor de deur en komt op 28 januari naar de Switch. Nintendo heeft langzaam zijn marketing voor de aankomende hub-gebaseerde RPG opgevoerd. Dat ging vandaag verder met een nieuwe trailer van zes minuten die is uitgebracht op het Japanse Nintendo YouTube-account en hoewel de hele video in het Japans is, geeft het ons nog steeds een goed beeld van wat ons te wachten staat in de Hisui-regio.

Namelijk de locaties, pocketmonsters en NPC’s die we zullen tegenkomen. Het geeft ons ook onze beste kijk op de HUD- en menuschermen in Pokémon Legends: Arceus tot nu toe. Als je dit spel al sinds de aankondiging volgt, zul je merken dat het spel er ook veel beter uitziet dan toen het voor het eerst werd vertoond.

Pokémon Legends: Arceus is door Nintendo beschreven als een open-hub-game, vergelijkbaar met de Monster Hunter-serie, in plaats van een open-world-game en hoewel dat nog steeds het geval is, onthult deze trailer dat deze hubs eigenlijk vrij groot zijn – groot genoeg om maken rondvliegen op een Pokémon of rijden op de rug van een in het water zeer levensvatbaar.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!