Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction toont nieuwe Lore-trailer en komt naar Xbox Game Pass

Ubisoft heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Rainbow Six Extraction. Ook heeft het bedrijf laten weten dat de game naar Game Pass komt.

In de nieuwste trailer van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction komen spelers meer te weten over het overkoepelende verhaal van de game. Dr. Elena “Mira” Alvarez, directeur van REACT R&D, leidt het team dat kritieke informatie verzamelt over de dreiging van de buitenaardse Archaeans. Elk wezen heeft zijn eigen mogelijkheden en mutaties. Leer, pas je aan en werk samen om te overleven.

Daarnaast worden Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op 20 januari naar de Xbox | PC Game Pass gebracht. Spelers die zowel Rainbow Six Siege als Rainbow Six Extraction spelen, ontgrendelen de epische uitrusting van de United Front Bundel.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: