Home » Gotham Knights bèta duikt op

Gotham Knights bèta duikt op

Een bèta voor Gotham Knights was kort zichtbaar op Steam.

Hoewel er geen spoor van blijft op Steam – en een Reddit-bericht over de bèta werd op dezelfde manier uit Reddit gehaald omdat de “geautomatiseerde bots denken dat het spam is” – details van de app blijven voor iedereen zichtbaar op Steam DB, een website die niet is aangesloten bij Steam bewaakt en deelt informatie over de backend van het pc-platform.

Op dit moment hebben we niet eens een releasedatum voor Gotham Knights, laat staan ​​details van een bèta, dus voorlopig kunnen we dit alleen als een ongefundeerd gerucht beschouwen. Dat gezegd hebbende, met een installatiegrootte van 82,5 GB, lijkt het een flink deel van het spel te zijn.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: