Home » Dying Light 2 patch lost problemen PS5 en Series S/X op

Dying Light 2 patch lost problemen PS5 en Series S/X op

De nieuwe patch voor Dying Light 2 lost verschillende problemen op.

Techland heeft nieuwe patches uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S-versies van Dying Light 2 Stay Human die fixes, verbeteringen, tweaks en meer brengen voor de nieuwe generatie consoles. De PS5-patch brengt ook enkele fixes voor de PlayStation 4-versie van de game.

Deze updates, genaamd Patch 1.007 op PS5 en Patch 1.2 op Xbox Series X/S, zijn nu live en brengen tientallen veranderingen met zich mee in de algehele Dying Light 2-ervaring. De fixes en verbeteringen zijn natuurlijk geweldig, vooral voor spelers die op zoek zijn naar meer stabiliteit en bug squashes tijdens hun playthrough, maar een van de meest opwindende aspecten van deze patch zijn de twee nieuwe modi die het naar Xbox Series X/S brengt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: