Teaser trailer Obi Wan Kenobi-serie uitgebracht

Er is een nieuwe teaser uitgebracht voor de aankomende Obi Wan Kenobi-serie op Disney+.

De beelden van de teaser van vandaag gebruiken niet alleen nostalgie met een opmerkelijk effect, maar laten ook nieuwe bedreigingen zien en contextualiseren kort Obi-Wan’s off-screen reis die plaatsvond tussen Episodes III en IV. We krijgen weidse beelden van de kale woestenij van Tatooine, de uitgestrekte lanen van Mos Eisley en de claustrofobische, steriele interieurs van keizerlijke kruisers. Een melancholische Obi-Wan zegt: “Het gevecht is gestreden. Wij verloren. Blijf verborgen’, terwijl hij op afstand over een puber Luke Skywalker waakt. Dan begint de koormuziek en zijn we overgeleverd aan de achtervolgende Sith en de vele rampen die in hun kielzog liggen.

Spannende, nooit eerder vertoonde Dark Side-ingewijden en keizerlijke commandanten verschijnen in de trailer, waarschijnlijk op zoek naar het nageslacht van Obi-Wan en Vader. De videobeschrijving luidt als volgt:

“Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van “Star Wars: Revenge of the Sith”, waar Obi-Wan Kenobi zijn grootste nederlaag onder ogen zag – de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker, die zich tot het donker wendde. kant als de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader. De serie speelt Ewan McGregor, die zijn rol als de iconische Jedi Master opnieuw vertolkt, en markeert ook de terugkeer van Hayden Christensen in de rol van Darth Vader.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: