Home » Disney kondigt Kingdom Hearts IV en Missing-Link aan

Disney kondigt Kingdom Hearts IV en Missing-Link aan

Disney en Square Enix hebben vandaag bekend gemaakt dat er nieuwe Kingdom Hearts-games in ontwikkeling zijn.

Het vierde deel in de geliefde RPG-serie is nu eindelijk officieel in de maak, dat kondigde Disney en Square Enix aan. Daarnaast werd een gloednieuwe mobile game aangekondigd: Kingdom Hearts Missing-Link.

In de aankondigingstrailer maakt Sora een triomfantelijke terugkeer met een nieuwe look en een epische nieuwe verhaallijn getiteld “Lost Master Arc”. De trailer toont hoe Sora het opneemt tegen een gigantische vijand in Quadratum, een enorme stad in een prachtige, realistische wereld, zoals die nooit eerder is vertoond in de Kingdom Hearts-serie. Daarnaast toont de trailer beelden van Sora’s beroemde metgezellen Donald en Goofy, naast de eerste verschijning van Strelitzia, een mysterieus nieuw personage dat Sora in deze vreemde nieuwe setting ontmoet.

Fans kunnen ook uitkijken naar Kingdom Hearts Missing-Link, een gloednieuwe game voor iOS- en Android-apparaten. Dit nieuwe avontuur laat spelers in zowel het rijk van Scala ad Caelum als in de echte wereld tegen de Heartless strijden en een nieuw, origineel verhaal ontdekken. Een gesloten betatest is gepland voor 2022

“Als originele, unieke Disney-videogameheld is Sora geliefd bij zowel ons team als fans van over de hele wereld. We zijn vereerd dat we al twintig jaar met Tetsuya Nomura en zijn team mogen samenwerken aan deze originele verhalen over ontdekkingen, moed en vriendschap”, aldus Nana Gadd, directeur van Walt Disney Games. “Deze glimp van Sora’s volgende avontuur is nog maar het begin – we kunnen niet wachten tot de tijd rijp is om meer te laten zien.”

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: