Dying Light 2 krijgt fotomodus en New Game Plus

Techland’s Dying Light 2 krijgt binnenkort een fotomodus en een New Game Plus-modus.

In een recent interview met Game Informer ging Tymon Smektała, de hoofdspelontwerper van Dying Light 2, in op de grootste verzoeken die fans hebben gehad sinds de release van de game in februari.

Toen het onderwerp fotomodus, een New Game Plus-modus en extra moeilijkheidsgraden ter sprake kwam, bevestigde Smektała: “dat zijn zeker dingen die momenteel op tafel liggen en waaraan gewerkt wordt.”

In navolging van Tymon Smektała’s uitspraken over een New Game Plus-modus voor Dying Light 2, heeft ontwikkelaar Techland bevestigd dat deze “tegen het einde van deze maand” zal worden toegevoegd met een nieuwe patch voor de game.

“Ons team werkt hard aan patch 3 voor DL2 Stay Human”, schreef de ontwikkelaar.

“Het wordt een van de grootste patches die we tot nu toe hebben uitgebracht. Afgezien van veel fixes voor zowel de multi- als de singleplayer-modus, introduceert het ook een New Game+-modus, waardoor je meer redenen hebt om The City opnieuw te bezoeken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: