Hotfix haalt het bouwen terug in Fortnite

EPIC Games heeft vandaag een hotfix vrijgeven voor hun populaire game Fortnite. De building modus is hierdoor weer teruggekeerd.

Deze hotfix laat spelers kiezen welke mode ze willen spelen. Spelers hebben de keus tussen twee verschillende modes een zero build of de classic mode.

Ongeveer 13 dagen geleden haalden EPIC Games abrupt het bouwen uit de game. Dit was om de game een twist aan het verhaal te geven. De keus dat EPIC Games met het verwijderen van de klassieke modus was een erg riskante zet. Hoewel dit ontzettend goed werd ontvangen door actieve spelers en terugkerende spelers. Heeft EPIC toch besloten om de speler de keuze te geven tussen welke mode ze willen spelen.

Meer en deels van de actieve en teruggerekende spelers hebben toch hun voorkeur op de zero building mode. Mijn persoonlijke voorkeur is ook de zero building mode. Dit meer en deels als je nu een kill maakt dat toon je toch enkele skills. Het vervelende aan het bouwen in Fortnite vind ik als een speler bijna dood is dan gaat deze speler bouwen en als je niet zo snel kunt bouwen als de anders speler dan ben je snel de sjaak.

Have your say!

2 1

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: