Horrorgame the Quarry is eindelijk goud gegaan

De nieuwe horrorgame van de makers van Until Down is goud gegaan. 

Met goud gegaan wordt aangegeven dat de ontwikkeling van de game helemaal is afgerond en dat de game keurig op de geplande datum, wereldwijd in de winkels gaat verschijnen. Het unieke aan deze game is dat deze game maar liefst 186 unieke eindes heeft.

The Quarry is een horrorgame wat zich afspeelt op de laatste dag van een zomerkamp. Op de laatste dag wordt er een feestje gevierd maar als snel wordt het een nacht met angst en horror. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat deze game maar liefst 186 unieke eindes heeft.

De cast van The Qarry bestaat uit meerdere Hollywood-sterren, waaronder David Arquette (“Scream” franchise), Ariel Winter (“Modern Family”), Justice Smith (“Jurassic World”), Brenda Song (“Dollface”), Lance Henriksen (“Aliens”), Lin Shaye (“A Nightmare on Elm Street”), en meer

The Quarry is vanaf 10 juni 2022 verkrijgbaar voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en de PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: