Home » Nieuwe details Xenoblade Chronicles 3 vrijgegeven

Nieuwe details Xenoblade Chronicles 3 vrijgegeven

Nintendo heeft nieuwe details vrijgegeven rondom Xenoblade Chronicles 3.

Met Xenoblade Chronicles 3 slechts een maand verwijderd, schitterde de game in zijn eigen Nintendo Direct met details over de personages, het verhaal, de wereld en meer. De presentatie van 20 minuten valt slechts een paar maanden nadat de releasedatum van de game onverwachts werd verschoven van de oorspronkelijke releasedatum in september naar de releasedatum van 29 juli die tijdens het evenement van vandaag werd bevestigd. Er was veel nieuwe informatie in de show en je kunt de nieuwste trailer van de titel hieronder bekijken. 

Het spel heeft zes hoofdpersonages, elk behorend tot een van de twee strijdende naties. Deze omvatten Noah, Eunie en Lanz, die het land van Keves vertegenwoordigen. Terwijl Mio, Taion en Sena van Agnus zijn. De trailer legt uit dat leden van elke natie, inclusief onze hoofdrolspelers, slechts tien jaar te leven hebben, een termijn genoemd, waarin individuen vechten tegen degenen van de andere natie totdat ze sterven of de eer van een thuiskomstceremonie verdienen. 

De hoofdpersonen van Xenoblade Chronicle 3 zijn echter voortvluchtigen geworden, ontmoeten elkaar op een speciale missie en besluiten samen te werken in plaats van te vechten. Hun zoektocht om de natuurlijke orde van de wereld te herstellen, zal hen door een fantastisch scala aan landschappen voeren en ze opnemen tegen moeilijke vijanden. 

In de trailer zagen we uitgestrekte grasvelden, eindeloze woestijnen en besneeuwde bergtoppen. Deze bevatten allemaal monsters om tegen te vechten, schatten om te ontdekken en plekken om te rusten. Kolonies zijn verspreid over de hele wereld en geven spelers een plek om te winkelen, dineren en nieuwe personages te ontmoeten. Je zult ook rustplekken vinden, die lijken op kleine kampen waar de hoofdpersonages kunnen koken, edelstenen kunnen maken om hun vaardigheden te vergroten en kunnen praten over alles wat ze hebben geleerd van hun rondzwervende wereld, wat kan leiden tot nieuwe missies. De wereld lijkt groot, maar het spel helpt spelers er op verschillende manieren doorheen te reizen. Spelers kunnen zoektochtroutes starten, die hen naar het laatste doel zullen leiden, en er zal ook snel reizen zijn dat je kunt gebruiken vanaf de Breath of the Wild-achtige kaart van de game.

Natuurlijk lopen onze reizigers altijd het risico bedreigingen tegen te komen, of het nu gaat om wrede wezens met klauwen of vijandige soldaten. Je kunt het gevecht aangaan door simpelweg op een vijand af te rennen met je wapen getrokken. Het feest vecht als één, en hoewel je maar één jager tegelijk kunt besturen, kun je tijdens gevechten op elk moment tussen de personages wisselen. Karakters vallen grofweg in drie categorieën, aanvallers, verdedigers en genezers, maar iedereen heeft een unieke klasse met vaardigheden die ze met de groep kunnen delen nadat ze samen hebben gevochten. Als klap op de vuurpijl kun je verschillende helden over de hele wereld rekruteren om mee te doen als lid van de zevende partij, die ook verschillende vaardigheden heeft om de belangrijkste vechters te onderwijzen. Specifieke paren kunnen samensmelten in de strijd en een Ouroboros vormen, die de actie zal veranderen met krachtige nieuwe bewegingen. Echter, de gecombineerde vorm kan alleen worden bestuurd door een van zijn leden. Dit zal de manier waarop de Ouroboros vechten veranderen, dus kies verstandig.

Nintendo heeft tijdens de show van vandaag ook onthuld dat de game een uitbreidingspakket krijgt, dat spelers kunnen ophalen voor €29,99, en dat de titel compatibel zal zijn met Amiibos. Xenoblade Chronicles 3 wordt op 29 juli gelanceerd op Switch, dus het zal niet lang duren voordat fans alle details kunnen ontdekken die in de Direct van vandaag worden getoond.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: