Home » No Man’s Sky Nintendo Switch Edition komt dit najaar uit

No Man’s Sky Nintendo Switch Edition komt dit najaar uit

Dit najaar zal No Man’s Sky speelbaar zijn op Nintendo Switch.

No Man’s Sky-maker Hello Games werkt samen met Bandai Namco om zijn succesvolle survival-titel naar de Nintendo Switch te brengen. We wisten van een Nintendo Direct die eerder dit jaar werd uitgezonden, dat de game vóór de aankondiging van vandaag naar de draagbare console zou komen. De laatste vermelding van het project kwam echter met een zomerreleasevenster, dat nu is teruggedrongen. Maar vage tijdframes behoren tot het verleden, No Man’s Sky komt officieel naar de Switch op 7 oktober.

Fans over de hele wereld kunnen in oktober een fysieke of digitale versie van de game ophalen. Naast de lancering van de Nintendo-console kunnen PlayStation 5-bezitters op dezelfde datum een ​​fysieke geremasterde editie kopen. De remaster wordt geleverd met alle eerder uitgebrachte content inbegrepen, wat betekent dat new-gen PlayStation-bezitters toegang hebben tot in totaal 20 verschillende updates.

De geremasterde edities van No Man’s Sky’s Switch en PS5 worden op 7 oktober uitgebracht, maar je kunt ook een exemplaar van de game kopen op alle grote platforms.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: