Alle aankondigingen Summer Game Fest 2022

Bekijk hier een overzicht van alle aankondigingen die gedaan zijn tijdens Summer Game Fest 2022.

Summer Game Fest keerde dit jaar terug op donderdag 9 juni met een livestream-evenement waarin gastheer Geoff Keighley nieuwe game-aankondigingen, nieuwe trailers voor aankomende games en enkele verrassende onthullingen liet zien.

Street Fighter 6

Slechts een week na de officiële onthulling van de game , geeft Capcom fans al een nieuwe, uitgebreide kijk op Street Fighter 6 , de volgende generatie vechtgame van het bedrijf. Op donderdag op Summer Game Fest liet Capcom Guile zien in de strijd tegen zijn Amerikaanse rivaal Luke en veteraanvechter Ryu.

Aliens: Dark Descent

Aliens: Dark Descent is een nieuwe third-person actiegame van Tindalos Interactive. De filmische trailer voor Dark Descent toont een klein team van koloniale mariniers die door een soort basis werken. We zien een team van vier mariniers die automatische wapens en een raketwerper gebruiken om een ​​aanstormende golf van wezens te vertragen – maar niet te stoppen. Aliens: Dark Descent, aangekondigd op Summer Game Fest,komt in 2023 aan.

The Callisto Protocol

Glen Schofield, CEO van Striking Distance, was aanwezig op Summer Game Fest om een ​​nieuwe trailer en gameplay-opnames voor The Callisto Protocol te laten zien – een trailer waarin Geoff Keighley de “Schofield-cut” heeft gehost – die duidelijk maakt hoe gevaarlijk de ruimte kan zijn. De video debuteerde op donderdag tijdens Summer Game Fest en liet meer van de viskeuze dreiging van de game zien dan ooit tevoren.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Een nieuw level voor Call of Duty: Modern Warfare 2 werd onthuld op Summer Game Fest. Het level, Dark Water genaamd, speelt zich af op een enorm vrachtschip. De trailer voor het scheepsniveau pronkt met een aantal indrukwekkende beelden en vuurgevechten uit de game, maar het meest opvallende is misschien wel de bewegende dekking.

Flashback 2

Een cult-klassieke platformgame, ontwikkeld door Microids Studio Lyon, krijgt eindelijk een vervolg 30 jaar na de releasedatum van de originele game. Flashback 2 heeft ook een releasevenster. Aangekondigd tijdens Summer Game Fest, wordt de game in de winter van 2022 uitgebracht.

Fort Solis

Twee veteranen uit de industrie: Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) hebben de handen ineengeslagen om te werken aan een nieuwe thrillergame die zich op Mars afspeelt, genaamd Fort Solis. De twee kondigden de game aan op het podium van het Summer Game Fest van donderdag.

Routine

Sci-fi horrorspel Routine heeft eindelijk een update na bijna een decennium in ontwikkeling. De nieuwe trailer ging donderdag in première tijdens Summer Game Fest. De game gaat naar pc, Xbox One , Xbox Series X en Game Pass, maar heeft nog geen releasedatum.

Stormgate

Frost Giant Studios, een team bestaande uit veel voormalige Blizzard Entertainment-ontwikkelaars die aan games als StarCraft 2 en Warcraft 3 hebben gewerkt, heeft donderdag zijn debuutgame onthuld op Summer Game Fest.

Highwater

Uitgever Rogue Games en ontwikkelaar Demagog vragen spelers om zich te wagen in een sombere, overstroomde wereld in Highwater, het “verhaalgedreven isometrische overlevingsspel” dat donderdag werd aangekondigd tijdens Summer Game Fest.

Goat Simulator 3

Coffee Stain Studios heeft ons opnieuw te pakken. Nee, dit was geen trailer voor Dead Island 2, het is Goat Simulator 3 – opnieuw riffs op een Dead Island-trailer. De trailer van Goat Simulator 3 debuteerde donderdag tijdens Summer Game Fest.

Marvel’s Midnight Sun

Marvel’s Midnight Suns, de volgende turn-based game van het team achter XCOM, heeft donderdag een nieuwe – en ongebruikelijke – turn-based-functie onthuld. Je kunt meer zien in een nieuwe gameplay-trailer die is uitgebracht tijdens Summer Game Fest.

Cuphead The Delicious Last Course
Voorafgaand aan Cuphead ’s nieuwe DLC-releasedatum, debuteerde Studio MDHR donderdag met een nieuwe trailer tijdens Summer Game Fest. De nieuwe DLC, genaamd, komt op 30 juni naar Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X en Windows PC.

Honkai: Star Rail

Honkai: Star Rail is een nieuw sci-fi open-wereldavontuur van de makers van Genshin Impact . De game volgt het verhaal van een protagonist die aan een interstellaire reis is begonnen aan boord van de Astral Express. De game bevat een turn-based vechtsysteem waarmee je een team van unieke vechters samenstelt, elk met hun eigen verschillende gevechtsvaardigheden.

Zenless Zone Zero

Zenless Zone Zero is het nieuwste project van HoYoverse. De uitbundige filmische trailer werd onthuld tijdens het Summer Game Fest livestream-evenement.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

De game krijgt een nieuw speelbaar personage.

One Piece Odyssey

Bandai Namco onthulde een nieuwe kijk op One Piece Odyssey, een nieuwe JRPG gebaseerd op de langlopende anime en manga One Piece. De uitgever heeft donderdag tijdens Summer Game Fest nieuwe informatie onthuld over het volgende grote avontuur van de Straw Hats.

Saints Row Boss Factory

Volition’s aanstaande reboot van Saints Row, simpelweg getiteld Saints Row, zal pas op 23 augustus beschikbaar zijn, maar je kunt nu al je personage ontwerpen. Saints Row Boss Factory is een pre-release download die nu beschikbaar is op alle platforms.

Nightingale

Inflexion Games’ first-person fantasy survival game Nightingale verscheen donderdag op Summer Game Fest met een nieuwe trailer die laat zien hoe het kaartsysteem zich vermengt met zijn 3D-wereld.

Layers of Fear

Bloober Team doet opnieuw een poging tot zijn psychologische en psychedelische horrorfranchise Layers of Fear. Layers of Fears, officieel aangekondigd tijdens Summer Game Fest op donderdag, zal naar verwachting begin 2023 worden uitgebracht op PlayStation 5, Windows PC Xbox Series X.

Gotham Knights

Batman mag dan buiten beeld zijn in Gotham Knights, er zijn nog genoeg misdaadbestrijders om de stad veilig te houden. De nieuwste DC-universumgame van WB Games Montreal kreeg donderdag een nieuwe gameplay-demo tijdens Summer Game Fest, en deze keer lag de nadruk vooral op Dick Grayson, ook bekend als Nightwing.

The Last of Us: Part 1

Een opnieuw gemaakte versie van The Last of Us komt op 2 september uit op PlayStation 5 en komt later naar Windows-pc. De remake heeft een nieuwe naam, The Last of Us Part 1, die aansluit bij de titel van het 2020-vervolg van de game op PlayStation 4, The Last of Us Part 2.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: