Final Fantasy VII Rebirth verschijnt volgend jaar

Het tweede hoofdstuk van de Final Fantasy VII Remake zal volgend jaar winter verschijnen.

Eindelijk werd het tweede hoofdstuk van Final Fantasy VII Remake onthuld tijdens de 25e verjaardag van vandaag. Het heet Final Fantasy VII Rebirth en het komt volgende winter, of tegen het einde van 2023, uit voor PlayStation 5.

Een filmische trailer bood verleidelijke glimpen van wat komen gaat, met name de gameplay van Cloud en Sephiroth die samen een deel van de wereld verkennen. Hoewel dat heel goed een flashback kan zijn, weten degenen die Remake hebben gespeeld dat op dit moment alles mogelijk is. De video van vandaag bevestigde ook dat Final Fantasy VII Rebirth het tweede deel is in wat een serie van drie games zal zijn.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: