Final Fantasy VII Remake bevat in totaal drie hoofdstukken

Het eerste hoofdstuk is al uit, het tweede hoofdstuk verschijnt volgend jaar winter en het derde hoofdstuk moet ook uit gaan komen.

Square Enix onthulde niet alleen de tweede game van Final Fantasy VII, Rebirth , tijdens de presentatie van het 25-jarig jubileum van vandaag. Het beantwoordde ook een vraag die fans hebben gesteld sinds dit hele ding begon: uit hoeveel games bestaat de saga?

Het antwoord blijkt drie te zijn. Uitvoerend producent Yoshinori Kitase bevestigde dat er nog maar één titelloze game over is nadat Rebirth volgend jaar wordt gelanceerd. Het volgen van een roadmap van drie games is passend, aangezien de originele Final Fantasy VII uit drie schijven op PS1 bestond. Het is niet verwonderlijk dat Kitase geen venster gaf voor wanneer de laatste game zal arriveren.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: