Final Fantasy VII Remake Intergrade komt naar Steam

Het eerste hoofdstuk van de Final Fantasy VII Remake komt naar Steam.

Final Fantasy VII Remake Intergrade komt vandaag naar Steam. Voorafgaand aan het nieuws van vandaag was de game alleen beschikbaar op PC via The Epic Games Store.

Intergrade is de verbeterde versie van Final Fantasy VII Remake met nog meer natuurgetrouwe beelden, kortere laadtijden, een Classic Mode-moeilijkheidsgraad en de Intermission-verhaaluitbreiding met in de hoofdrol Yuffie. Uitvoerend directeur Yoshinori Kitase bevestigde ook dat de game Steam Deck-compatibel is. De game wordt ook gelanceerd met een tijdelijke korting. Vanaf morgen tot 23 juni krijgt Intergrade 29% korting op Steam.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: