Fire Emblem Warriors: Three Hopes-demo nu beschikbaar

De demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes is nu speelbaar!

Fire Emblem Warriors: Three Hopes staat voor de deur (24 juni om precies te zijn!) en als je enthousiast bent over de nieuwste versie van Omega Force, kun je het vanaf vandaag proberen.

Dat komt omdat Nintendo heeft aangekondigd dat Three Hopes nu een demo beschikbaar heeft om te downloaden. Je kunt tot Chapter 4 spelen in elk van de drie routes van het spel: de door Edelgard geleide “Scarlet Blaze” Empire-route, de door Dimitri geleide “Azure Gleam” Kingdom-route en de door Claude geleide “Golden Wildfire” Alliance-route. Bovendien wordt je voortgang na aankoop overgedragen naar de volledige game.

Nintendo heeft ook een nieuwe Awakened Rivals-trailer uitgebracht die samenvalt met het nieuws van vandaag, en het biedt een nieuwe kijk op gameplay, in-game systemen en mechanica, speelbare personages en nog veel meer.

“Stap in de schoenen van Shez terwijl je je aansluit bij Fire Emblem: Three Houses-personages, zoals de Ashen Wolves, in epische, realtime gevechten in Fódlan”, luidt de beschrijving van de trailer. “Het huis dat je kiest, brengt je door een van de drie meeslepende verhalen die zich afspelen in het Fire Emblem: Three Houses-universum, elk met een ander resultaat.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: