God of War: Ragnarok komt naar verluidt in november uit

Het gerucht gaat dat God of War: Ragnarok in november moet verschijnen.

Temidden van talloze geruchten over de releasedatum van God of War: Ragnarok en of het dit jaar uitkomt of wordt uitgesteld tot 2023, zegt een nieuw rapport dat het een release in november beoogt.

Dit nieuws komt van Bloomberg , dat meldt dat drie mensen die bekend zijn met de ontwikkeling van Ragnarok, zeggen dat PlayStation van plan is het in november uit te brengen. Verder meldt de publicatie dat twee van die drie mensen verwachten dat PlayStation later deze maand een exacte releasedatum aankondigt.

Ragnarok zou oorspronkelijk uitkomen in 2021, volgens de onthulling van 2020, maar Sony heeft het in juni vorig jaar uitgesteld tot 2022 . Kratos-stemacteur Christopher Judge, die ook motion capture uitvoert voor het personage, onthulde later dat jaar dat een operatie die hij moest ondergaan mogelijk verantwoordelijk was voor de vertraging. Sindsdien speculeren fans of Ragnarok nog dit jaar uitkomt, vooral omdat we al halverwege 2022 zijn. Sony is ook relatief stil gebleven in de game, afgezien van een recente blogpost waarin enkele van de toegankelijkheidsfuncties van de game werden beschreven. Sommigen verwachtten dat Ragnarok vorige week zou verschijnen tijdens de PlayStation State of Play, hoewel Sony zei dat de showcase voornamelijk gericht was op titels van derden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: