Grote Battlefield 2042-update uitgebracht

De gigantische update brengt een hoop verbeteringen met zich mee in aanloop van Season 1.

Een enorme 1.0-update voor Battlefield 2042 is nu beschikbaar op alle platforms en brengt honderden veranderingen, bugfixes en verbeteringen van de levenskwaliteit aan de online shooter voorafgaand aan de lancering van Season 1.

Wat betreft de update, dit is wat Dice heeft benadrukt:

  • Meerdere verbeteringen aan de gameplay van soldaten, wat zal resulteren in vloeiendere animaties en bewegingen.
  • Wapens hebben bijgewerkte netcode ontvangen om de registratie van kogels te verbeteren. We hebben ook een verdere balanspassing gedaan, waaronder verhoogde projectielsnelheden voor DMR’s en LMG’s, en verbeterde nauwkeurigheid voor Shotguns.
  • Er zijn meerdere nieuwe XP-evenementen toegevoegd, zoals voor het doden van een vijand die onlangs een squadlid heeft verwond of gedood, of wanneer een vijandelijk voertuig dat je onlangs hebt beschadigd, wordt vernietigd door een teamgenoot en de inzittenden worden gedood
  • Het aantal beschikbare voertuigen in de wereld is verhoogd voor Conquest, wat het gemakkelijker moet maken om over de kaart te bewegen
  • Sundance’s Wingsuit is aangepast om de totale vliegtijd te verkorten, terwijl het gemakkelijker te manoeuvreren is. Om hun specialiteit te vereenvoudigen, is de EMP Field Smart Explosive verwijderd

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: