Knockout City is officieel free-to-play geworden

Velan Studios’ competitieve ‘dodgebrawl’-game Knockout City is officieel gratis te spelen.

Knockout City — dat afgelopen mei op PlayStation, Xbox, Switch en pc werd gelanceerd — werd aanvankelijk gepubliceerd onder het EA Originals-label, maar eerder dit jaar kondigde Velan aan dat het de publicatietaken zou overnemen en zou overschakelen naar een gratis te spelen model vanaf met zijn zesde seizoen.

Zowel de gratis versie van Knockout City als seizoen 6: City of Tomorrow zijn er nu, met onder meer de nieuwe Boomerang Ball in alle afspeellijsten, de Starfruit Special energy drink, het sci-flyer crew-voertuig, een permanent nieuw carrièrecontract , een uitgebreid schuilplaatsgebied, verschillende kaartverbeteringen en meer, zoals beschreven in de patch notes van vandaag.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: