Monster Hunter Rise: Sunbreak-demo komt morgen uit

Er zal een demo beschikbaar zijn van Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Monster Hunter Rise begon vandaag met de Capcom Showcase, met nieuwe locaties die jagers volledig kunnen verkennen, samen met nog veel meer monsters om tegen te vechten wanneer de uitbreiding uitkomt. Vanaf morgen is er ook een demo beschikbaar.

Ten eerste is er de terugkeer van het Jungle-gebied van de tweede generatie Monster Hunter, die volledig is vernieuwd voor Sunbreak. Hoewel de Jungle klinkt alsof het strikt gevuld zou zijn met bomen en ander gebladerte, ligt het aan de kust en biedt het tal van zandstranden en ruïnes om te verkennen.

Wat betreft nieuwe monsters om op te jagen, Sunbreak heeft veel spannende nieuwe doelen om aan te pakken. Espinas keert terug van Monster Hunter Frontiers. Zoals de naam al aangeeft (“espinas” is Spaans voor doornen), is dit wezen bedekt met scherpe stekels die jagers die op hun slechte kant komen gemakkelijk kunnen snijden. De trailer beschrijft Espinas als een monster dat “van een rustig leven geniet en vredig slaapt”, maar het heeft een tweezijdig karakter en kan gemakkelijk woedend worden als het wordt gestoord.

Gore Magala, de vlaggenschipterreur uit Monster Hunter 4, keert ook terug en zal zeker veel jagers straffen in Master Rank-speurtochten. Dit monster is blind en gebruikt zijn gevoelige vleugelmembranen om zijn prooi te vinden of iedereen op te sporen die hem tegenwerkt. Wanneer het in een razernij komt, transformeert Gore Magala, met twee duivelse hoorns die op zijn kop verschijnen, waardoor het een mooie thematische koppeling is met het Sunrise-vlaggenschipmonster Malzeno. Er werden nog twee variaties van bestaande Sunbreak-monsters getoond in de beelden van vandaag, Daimyo Hermitaur uit Monster Hunter 2 en Pyre Rakna-Kadaki, een vlammende versie van de spinvijand uit Rise.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: