Nieuwe details en trailer Pokémon Scarlet en Violet uitgebracht

Er zijn nieuwe details en een trailer uitgebracht voor de Pokémon Scarlet en Violet.

De Pokémon Violet en Scarlet-trailer van vandaag heeft belangrijke details onthuld over de aankomende Nintendo Switch-spellen, zoals een serie-eerste mogelijkheid om de wereld van de game te verkennen in een gezelschap van vier spelers.

Over de wereld van de game gesproken, dit zal de eerste Pokémon-rollenspel zijn waarin je de hele kaart vanaf het begin vrij kunt verkennen – en “niet in een volgorde die wordt bepaald door het verhaal”, zoals The Pokémon Company vandaag verduidelijkte.

“Pokémon Scarlet en Pokémon Violet maken multiplayer-gameplay met maximaal vier spelers mogelijk”, aldus The Pokémon Company. “Samen met series, zoals het ruilen en vechten met Pokémon, kun je de verschillende locaties van de regio in deze games met andere spelers verkennen. Je kunt nieuwe Pokémon ontdekken en onbekende gebieden verkennen met je vrienden en familie, door de deur te openen naar een avontuur dat kostbaarder en leuker is dan ooit!”

Verkenning wordt beschreven als een volledig open wereld, in plaats van de kleinere gebieden die we in andere recente Pokémon-spellen hebben gezien.

“Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn de eerste open-world RPG’s in de Pokémon-serie,” vervolgde The Pokémon Company. “Terwijl je geniet van de kenmerken van de serie – Pokémon ontmoeten, samenwerken, vechten, trainen en ruilen – kun je jezelf onderdompelen in een nieuw ontwikkeld avontuur.”

De trailer van vandaag bevestigde ook een wereldwijde releasedatum van 18 november. Digitale pre-orders zijn al live via de Nintendo Switch eShop.

Wat de Pokémon zelf betreft, we hebben vandaag verschillende nieuwe soorten gezien. Deze omvatten het schattige varkenswezen Lechonk, dat online al veel liefde krijgt.

Er is een nieuwe Pokémon die eruitziet als een kleine olijf, en hij heet Smoliv. Daarover verder geen vragen.

De nieuwe Electric-type muis Pokémon heet Pawmi. Elke generatie Pokémon lijkt er een nodig te hebben.

De twee legendarische wezens die de Scarlet en Violet covers zullen sieren heten Koraidon (Scarlet) en Miraidon (Violet).

In een andere serie hangt eerst de Pokémon-professor die je zult ontmoeten af ​​van de versie die je speelt. Scarlet krijgt de woest uitziende professor Sada, terwijl Violet de stoppelige professor Turo krijgt. Ten slotte heet je rivaal deze keer Nemona.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: