Nieuwe trailer Digimon Survive uitgebracht

Digimon Survive komt in juli naar de winkels en een nieuwe Engelse trailer geeft fans een gameplay-overzicht voor de titel van de visuele roman ontmoet strategie.

Het verhaal draait om hoofdrolspeler Takuma Momozuka, een student op een schoolkampeerreis waar hij en zijn vrienden hun weg vinden naar de digitale wereld. Elk vindt een Digimon-partner – met Takuma die bevriend raakt met Agumon – en moet een weg terug naar hun wereld vinden. Het drama van de game ontvouwt zich in een visuele nieuwe stijl, en spelers kunnen een mobiele telefoon gebruiken om de omgeving te scannen op verborgen aanwijzingen. Combat neemt een turn-based strategieformaat aan, compleet met een rasterslagveld. De video pronkt ook met de evolutiekaart die de digivolutiepaden weergeeft die uw beestjes kunnen nemen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: