Nieuwe updates en content onderweg naar Dying Light 2

De post-lanceringsplannen van Dying Light 2 beginnen langzaam uit te rollen.

De roadmap van Dying Light 2 Stay Human onthulde vijf jaar aan geplande DLC. Een nieuwe game plus- optie is maanden geleden geïmplementeerd en optimalisatie-updates houden de gameplay verfijnd en responsief. Plannen voor na de lancering zijn nog steeds aan de gang, aangezien een nieuwe update – 1.4.0 – vandaag verschijnt met het eerste “hoofdstuk”, waarmee de fotomodus en nieuwe zombies worden toegevoegd aan het open-world parkour-avontuur.

Dus, wat zijn de belangrijkste functies die vandaag naar de game komen? Een bericht op de Dying Light-website beschrijft de introductie van een nieuwe NPC genaamd Harper, een rangsysteem om spelers te helpen een band met Harper op te bouwen terwijl ze zijn taken, dagelijkse/wekelijkse premies, meer hoogwaardige uitrusting, twee nieuwe valuta’s, nooit – eerder geziene geïnfecteerde vijanden zoals de Mutated Infected, Volatile Tyrant en Volatile Hive, en een tijdrit Chapter Mission.

Natuurlijk is er ook de fotomodus (alleen beschikbaar in singleplayer) die wordt geleverd met filters, speciale effecten en meer. Andere tweaks komen eraan om het plezier in evenwicht te brengen en te stroomlijnen – we hebben het over gameplay, co-op, UI/UX en technische updates. Lees er alles over door op de link in de vorige paragraaf te klikken.

Net als zijn prequel, zal Dying Light 2 Stay Human veel ondersteuning van ontwikkelaars krijgen, zelfs als Techland begint met het ontwikkelen van zijn nieuwe fantasy-actie-RPG. Dus, enthousiaste pelgrims zullen veel kansen hebben om de toch al schrijnende reis van Aiden uit te breiden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: