Nintendo kondigt Xenoblade Chronicles 3 Direct voor deze week aan

Nintendo komt met 20 minuten aan nieuwe informatie rondom Xenoblade Chronicles 3.

Het was een wilde maand met aankondigingen van videogames, updates, trailers. Het is echter nog niet voorbij! Deze week zal er een Nintendo Direct plaatsvinden die in het teken staat van Xenoblade Chronicles 3.

Zoals je kunt zien, zal deze directe niet degene zijn die veel mensen verwachtten; je weet wel, degene waar Nintendo zijn plannen voor de rest van 2022 met betrekking tot de Switch bespreekt. In plaats daarvan krijgen we 20 minuten van Nintendo’s volgende grote release, Xenoblade Chronicles 3. Als je enthousiast bent over de aankomende RPG van Monolith Soft, dan wordt woensdag je favoriete dag deze week.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: