Resident Evil Village: Gold Edition aangekondigd

De editie bevat nieuwe verhalende content en een thirdperson-modus.

Resident Evil Village maakte een verrassende terugkeer tijdens de Capcom Showcase van vandaag. Na te hebben onthuld dat de game wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren heeft verkocht, onthulde Capcom dat er een Gold Edition op komst is, met een aantal opmerkelijke toevoegingen. Als eerste is er een nieuwe verhaaluitbreiding genaamd Shadows of Rose, waarmee Rose het voortouw neemt voor een geestverruimende ontdekkingsreis.

In dit verhaal is Rose, de dochter van Ethan, in haar tienerjaren of in de twintig. Vanaf het begin van het spel leer je dat ze worstelt met haar krachten. Om ze te proberen te beheersen, gaat ze het bewustzijn van de Megamycete binnen en daar begint de waanzin. Tijd en ruimte zijn vervormd en ze ziet iemand die precies op haar lijkt. Het hele spel speelt zich af vanuit het perspectief van de derde persoon.

Capcom voegt dat nieuwe gezichtspunt toe aan de kerngame, waardoor spelers Ethan kunnen zien en de game kunnen ervaren zoals Resident Evil 4 met over de schouder richten.

Ten slotte wordt de Mercenaries-modus uitgebreid met nieuwe missies en speelbare personages zoals Chris Redfield, Alcina Dimitrescu en Karl Heisenberg. Lady Dimitrescu staat op meer dan drie meter hoog.

Als je Resident Evil Village al hebt gespeeld, hoef je deze Gold Edition niet te kopen en hoef je alleen maar de nieuwe Winter’s Expansion te kopen, die alle drie de toevoegingen bevat. Capcom is van plan deze inhoud op 28 oktober uit te brengen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: