Square Enix kondigt Final Fantasy 7 Anniversary Showcase aan

Square Enix heeft aangekondigd dat er volgende week een uitzending zal plaatsvinden ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Final Fantasy 7.

Wat betreft wat je kunt verwachten, is het antwoord simpel: Final Fantasy 7. Dit kan een stream zijn die specifiek gaat over de originele release, die 25 jaar geleden in de winkelrekken verscheen. Maar zoals elke Final Fantasy-fan weet (en als je net als ik hoopt), horen we misschien over Final Fantasy VII Remake, of liever, het vervolg ervan.

“We zullen Final Fantasy 7 25th Anniversary Celebration streamen. Met een lengte van slechts ongeveer 10 minuten, zal het kort en krachtig zijn, maar we hebben veel informatie ingepakt, dus ik hoop dat iedereen uitkijkt naar de onthulling.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: