Home » Review: Rivalnode

Review: Rivalnode

Rivalnode arriveert met geweldige specificaties en betaalbare diensten.

We zijn er allemaal wel bekend mee je wilt je eigen server en/of website starten en je bent opzoek naar een hosting. In Nederland komen de hosting bedrijven als padenstoelen uit de grond. Ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is het aanbieden van hosting diensten zoals een VPS of webhosting. Iedere hosting bedrijf heeft zijn eigen producten en varieerde prijzen.

Het ene bedrijf is weer goedkoper dan de ander en iedere hosting heeft zijn eigen servers in beheer met verschillende specificaties. In deze review behandelen wij Rivalnode, een nieuw hosting bedrijf met de visie om beste specificaties aan de klant aan te bieden voor een betaalbare prijs. Het bedrijf Rivalnode is pas enkele weken actief met als doel zoveel mogelijke goede diensten te leveren aan de klant voor een betaalbare prijs.

In2Gaming heeft enkele diensten bij Rivalnode afgenomen en wij zijn zeer tevreden over hun diensten. In deze situatie hebben wij een VPS en webshoting afgenomen. En ik moet eerlijk toegeven dat het uitstekende specificaties zijn voor een zeer betaalbare prijs.

Rivalnode heeft twee verschillende VPS-categorieën: de budget categorie is meer en deels gebaseerd op simpele dingen zoals kleine servers en de game-categorie. Deze categorie is specifiek gebaseerd voor grotere diensten zoals een FiveM-server of een Minecraft-server, voor een complete prijzenoverzicht bezoek dan hun officiële website

Onze redactie heeft hun Game 8x afgenomen en wij moeten eerlijk toegeven dat deze erg snel is voor de prijs waarvoor hun hem aanbieden. De Game 8x kun je aanschaffen voor een meerprijs van €17,99. Deze VPS heeft uitstekende specificaties. Deze zullen wij hieronder opsommen:

Game 8X specs:
– 4x AMD EPYC core
– RAM: 8 GB
– Disk Space: 160 GB
– Bandwidth: Unlimited @ 10 Gbps
– 2,5Tb/s DDoS Protection

Al met al zijn deze specificaties voor hun aangeboden maandelijks prijs erg goed.

Webhosting:
Zoals eerder aangegeven hebben wij ook een webhosting pakket bij hun afgenomen en in tegenstelling tot onze huidige webhost, is Rivalnode zeker de moeite waard met hun webhosting pakketten. Hun webhosting pakketten worden aangeboden in vier verschillende pakketten.

Beschikbare pakketten:
– Budget
– Start
– Power
– Max

Als voorbeeld nemen we hun Max pakket. Voor een betaalbare prijs van €11,99 ontvang je een pakket met de onderstaande specificaties:

– Max. 10 Domeinnamen
– 100GB Schijfruimte
– 100 E-mailaddressen
– Onbeperkt Databases
– Onbeperkt Dataverkeer

Dit is zeker de moeite waard, want zo ver ik weet zijn er geen goedkopere bedrijven die dit aanbieden voor de betaalbare meerprijs. Naast het bovengenoemde heeft het bedrijf nog enkele andere diensten. Het kopen van alleen een domeinnaam en de Gameservers-pakket. Gezien wij erg tevreden zijn met al het bovenstaande gaan wij er ook vanuit dat hun game server diensten net zo goed zijn als de VPS en hun webhosting.

De support van dit bedrijf is goed op orde het bedrijf is via een ticket-systeem op hun Discord te bereiken en via een live chat en ticket-systeem op hun website.

Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de diensten in samenhang met hun prijzen en daarom is Rivalnode zeker de moeite waard. Het bedrijf heeft momenteel een actie lopen, je krijgt eenmalig 20% korting op je eerste maand als je een van hun diensten afneemt.

Summary
Rivalnode is een van de weinige hosting bedrijven die kwaliteit boven kwantiteit verkiest en dat stukje spreekt mij ontzettend aan. De vele besturingssystemen dat je kunt kiezen bij bepaalde VPS'en is nog maar het tipje van de ijsberg. De prijzen van deze hosting vallen aanzienlijk mee en ik betwijfel het of snel een ander bedrijf vind met betaalbare prijzen en ontzettend goede specificaties.
8.5
Klasse

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: