Home » Genshin Impact onthult nieuwe personages en regio

Genshin Impact onthult nieuwe personages en regio

Middels een trailer zijn nieuwe personages en regio getoond.

“Een nieuw hoofdstuk staat op het punt te beginnen te midden van een verward web van facties.” Deze lijn begeleidt de nieuwste teaser-trailer voor Genshin Impact, de ongelooflijke gratis te spelen RPG van miHoYo. De trailer duikt in de vierde regio van de game, Sumeru, waar mensen wonen die niet kunnen dromen en de God van Wijsheid aanbidden.

Suermu ziet er weelderig uit in gebladerte, met paddenstoelenwezens die rondscharrelen over de stammen van grote bomen. Het bevat ook een woestijngebied en lijkt net zo groot te zijn als de andere gebieden van het spel.

De trailer introduceert ook een groot aantal begeleidende personages die spelers zullen ontmoeten als speurtochten zijn voltooid. Het eerste nieuwe personage is Tighnari, een boswachter die we een magische vuurvlieg zien vasthouden. In Port Ormos komen spelers Alhaitham tegen vanaf de Haravatat in de Akademiya. Verder in het spel ontmoeten spelers Dehya of the Desertfolk, die ook een huurling is voor de Emerites. Er zijn ook Nilou, een personage dat kunst en dans nastreeft, Nahida, een mysterieus wezen, en Cyno, de generaal Mahamatra.

Al deze inhoud maakt deel uit van Genshin Impact’s 03-update, die nog geen releasedatum heeft, maar in de buurt lijkt te zijn, gezien hoeveel miHoYo heeft onthuld. Genshin Impact is momenteel beschikbaar op PlayStation-consoles en pc, en werkt net zo goed op Android en iOS.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: