Home » Shadowlands Seizoen 4 is nu live

Shadowlands Seizoen 4 is nu live

De laatste seizoensupdate voor Shadowlands is nu live.

Seizoen 4 introduceert de nieuwe Shrouded Mythic+ Dungeon Affix, een geheel nieuw Fated Raids-systeem, en nog veel meer.

Wat is er nieuw in Seizoen 4?

Fated Raids: Alle Shadowlands raids krijgen een nieuw fated systeem met een wekelijkse rotatie. Elke week zal een andere raid (‘Castle Nathria’, ‘Sanctum of Domination’ of ‘Sepulcher of the First Ones’) fated worden, met een reeks encounter affixes en hogere item level beloningen op alle moeilijkheidsgraden.

De aftrap van de rotatie deze week is Castle Nathria.

Nieuwe Mythic+ Dungeon-Rotatie: Dit seizoen richt de mythic+ dungeon-rotatie zich op het aanbieden van een verscheidenheid aan huidige en eerdere dungeons, waaronder twee die werden verkozen door de community:

Alle mega-dungeons in hun gesplitste vorm:
Tazavesh: Streets of Wonder (Shadowlands)
Tazavesh: So’leah’s Gambit (Shadowlands)
Operation Mechagon: Junkyard (Battle for Azeroth)
Operation Mechagon: Workshop (Battle for Azeroth)
Return to Karazhan: Lower (Legion)
Return to Karazhan: Upper (Legion)

Nieuwe Mythic+ Dungeon Affix – Shrouded: Naarmate spelers verder komen in hun mythic+ dungeons, komen ze Dreadlords tegen die vermomd zijn als vijandelijke NPC’s. Als je deze Dreadlords ontdekt en doodt, krijg je een tweede buff die naar keuze stapelbaar is.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: