Home » Resident Evil-serie geannuleerd na slechts één seizoen

Resident Evil-serie geannuleerd na slechts één seizoen

Netflix heeft naar verluidt zijn Resident Evil -serie na slechts één seizoen geannuleerd.

Dit nieuws komt uit een rapport van Deadline , dat meldt dat Netflix heeft besloten om niet verder te gaan met een tweede seizoen van de show na de release van seizoen 1 vorige maand. Wat betreft waarom, is er tot nu toe geen officiële reden, maar gezien het verleden van Netflix, is het waarschijnlijk dat Resident Evil niet aan de verwachtingen voldeed, zowel in termen van kritische reacties als reacties van het publiek. De show voegt zich nu bij vele andere shows die na slechts één seizoen bij de streamer zijn geannuleerd, waaronder Cowboy Bebop, The Dark Crystal: Age of Resistance en meer.

Deadline merkt op dat de release van Resident Evil direct na het langverwachte seizoen 4 van Stranger Things kwam, wat zou kunnen hebben geleid tot het minder dan geweldige eerste weekend op de service. De serie debuteerde echter nog steeds op de nummer twee plek, achter Stranger Things , met 72,7 miljoen kijkuren. Deadline meldt dat kijkers in de tweede week 73,3 miljoen uur naar Resident Evil keken, de nummer drie op Netflix, voordat ze in week drie uit de Netflix-top 10 verdwenen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: