Home » Volgende Mafia-game is in ontwikkeling

Volgende Mafia-game is in ontwikkeling

Het duurt wel nog even voordat de nieuwe Mafia-game zal releasen.

Mafia viert vandaag haar 20e verjaardag, en in een nieuwe blogpost van Hanger 13 reflecteren de belangrijkste geesten achter de serie op de creatie en geschiedenis, terwijl ze ook plagen wat de toekomst biedt.

De oude maffia-ontwerpers Roman Hladík (algemeen manager), Tomáš Hřebíček (hoofd productie/mediadirecteur) en Alex Cox (gamedirecteur) gingen zitten om de hele geschiedenis van de maffia en hun meest dierbare herinneringen aan de franchise te bespreken. Het is het lezen waard als je jezelf als een diehard fan beschouwt (bekijk het hier ), maar het meest opwindende nieuws uit het gesprek is de bevestiging dat de volgende game in de serie in ontwikkeling is.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: