Home » Review: [QB/ESX] Quasar Motorhome

Review: [QB/ESX] Quasar Motorhome

Motorhome is een unieke FiveM-script die een mobiele woningen aan de game toevoegt.

In onze eerdere reviews van Quasar Scripts hebben wij hun Smartphone en Housing behandeld. Voor Quasar Scripts hebben wij een pagina aangemaakt met een overzicht van hun reviews, klik hier om naar de pagina te gaan. In onze vorige reviews waren wij erg positief over hun scripts, maar dat is dat met dit script ook dan lezen jullie allemaal in deze review.

Quasar Motorhome is een vrij nieuw script. Dit script kun je een beetje vergelijken met Quasar Housing. Het idee achter dit script is de optie om een caravan te kopen waarin jij je leven in een FiveM-server in kan doorbrengen. Hier wordt mee bedoeld dat je naast een woning ook een caravan kan kopen.

Dit script komt met kleine leuke features. Waaronder het feit dat je net zoals in de huizen je telefoon kunt opladen, of om een stash te gebruiken of om andere kleren aan te doen. Zoals aangegeven in onze Quasar Housing 2.0 review werken alle Quasar goed met elkaar samen. Zo werkt hun smartphone-script ook heel goed samen met de Quasar Motorhome script.

Zo wordt de sleutel van je caravan gekoppeld aan je Quasar Smartphone op die manier heb je toegang tot je caravan en kan jij je zo ook je sleutels delen van andere spelers/vrienden in de server. Er is een nieuw lockpick-systeem. Met dit systeem kan je een speciale lockpick krijgen om in te breken in een caravan van een andere speler. Het inbreken in een caravan kan je instellen in de config je kan hem zo instellen dat er een x aantal politie agenten in dienst moeten zijn om in te kunnen breken in een caravan. Daarnaast kan je ook instellen hoe groot de kans is dat je lockpick breekt en hoe groot de kans is dat het alarm afgaat.

Zodra je inbreekt in een caravan van een andere speler zal de politie een melding kunnen krijgen waarop ze kunnen reageren. Ook zal jij een beveiligingsmelding op je Quasar smartphone krijgen dat iemand probeert in te breken in je caravan of ingebroken heeft.

Zodra je een caravan wilt kopen heb je de keus uit vier soorten alle vier hebben ze hun eigen interieur van binnen. Zodra jij een van deze vier caravans koopt krijg jij de sleutels om het woon gedeelte van je caravan te betreden. Quasar Motorhome is een script in zijn eigen unieke manier met diverse leuke features. Helaas mis ik ook enkele features ter voorbeeld dat jij je caravan niet kunt inrichten met bijvoorbeeld leuke gekleurde lampen of andere kleine props.

Het idee achter dit script is zeker leuk en goed bedacht wat ik tot nu toe niet anders gewend ben van Quasar en ik verwacht ook zeker dat de maker in de toekomst met leuke nieuwe DLC’s komt. Quasar Motorhome is zeker een leuk en uniek script, dit script zorgt er onder andere voor dat jouw server zijn eigen uniek jasje krijgt.

Summary
Quasar Motorhome is een script op zijn eigen unieke manier. Het is een leuke en unieke toevoeging voor iedere FiveM-server eigenaren. Ik heb dit script zowel op QBCore als ESX getest en op beide frameworks werkt dit script perfect. Het idee achter dit script is zeker leuk bedacht en ik verwacht ook dat dit voor FiveM-server eigenaren zeker een populaire features in hun server kan worden.
8.5
Klasse

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: