Home » Splatoon 3 had de beste lancering ooit voor een Switch-game

Splatoon 3 had de beste lancering ooit voor een Switch-game

De lancering van Splatoon 3 is een enorm succes.

Splatoon 3 wordt al een nieuwe hit voor de franchise en Nintendo. Met een verkoop van 3,45 miljoen exemplaren sinds vrijdag in alleen Japan, had Splatoon 3 de beste lancering ooit voor een Switch-game in Japan.

Dit omvat zowel digitale als fysieke verkoop. Het is veilig om te zeggen dat de inktvis- (en Octoling-) gemeenschap een goede start heeft gemaakt met de threequel die exclusief is voor Switch. Ondanks dat de game volgens Eurogamer ook nummer één is in de Britse box-hitlijsten, zoals gerapporteerd door GamesIndustry.biz , is de totale lanceringsverkoop daar met 9% gedaald in vergelijking met Splatoon 2. De boxed chart van het VK bevatte echter alleen fysieke games, dus het is mogelijk dat er geen achteruitgang is wanneer rekening wordt gehouden met digitale games

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: