Home » Gaming op Heroes Dutch Comic Con

Gaming op Heroes Dutch Comic Con

Op Heroes Dutch Comic Con zal er ook gegamed gaan worden!

Net zoals voorgaande jaren zal er een hele hal van Comic Con gevuld gaan worden met alleen maar games. In deze hal kun je mee doen aan verschillende toernooien waar je prijzen kunt winnen, videogames met (nieuwe) vrienden spelen en ook zal er aandacht zijn voor diverse bord- en kaarspellen. Voor elk wat wils!

Er is ook een heuse Gaming Stage. Deze mag je als gamer zeker niet missen hier zal een gevarieerd programma plaatsvinden met onder andere een Q&A met aanwezige gasten, workshops, masterclasses en finales van de toernooien.

Kan je ook niet wachten tot het evenement losbarst in de Jaarbeurs Utrecht? Scoor nu snel je tickets!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: