Home » Samenvatting State of Play

Samenvatting State of Play

Benieuwd wat er is aangekondigd tijdens de State of Play van vannacht? Neem snel een kijkje!

Sony verschijnt om de paar maanden met een nieuwe showcase waarin titels worden belicht die naar PlayStation-platforms komen. Terwijl fans hoopten op een volwaardige PlayStation Showcase deze maand, aangezien de State of Play-presentaties plaatsvonden in maart en juni, besloot Sony op 13 september nog een State of Play te houden voorafgaand aan de Tokyo Game Show om de aandacht te vestigen op games die naar PS4, PS5, en PlayStation VR2. Aangezien de State of Play van juni onder meer Street Fighter 6, Final Fantasy XVI en de remake van Resident Evil 4 bevatte , had deze presentatie veel waar te maken.

Hoewel het niet zo indrukwekkend was, 20 minuten duurde en 10 spellen bevatte, zag elke getoonde titel er op zijn eigen manier intrigerend uit. We hebben in het bijzonder een blik geworpen op de volgende Tekken-game en een spannende trailer voor God of War: Ragnarok voorafgaand aan de release in november. Dit is elke aankondiging die PlayStation heeft gedaan tijdens de State of Play van september 2022.

Tekken 8

De aankondiging waarmee de show begon was Tekken 8. We zagen enkele tussenfilmpjes en gameplay met Jin Kazama en Kazuya Mishima, en het ziet er net zo indrukwekkend en bevredigend uit als altijd. In een PlayStation Blog-bericht legde Katsuhiro Harada uit dat deze inhoud rechtstreeks uit de verhaalmodus van de game is gehaald en met 50 frames per seconde draait. Het heeft geen releasedatum, maar is bevestigd voor PS5.

Like a Dragon: Ishin!

Rya Ga Gotoku: Ishin krijgt een volledige remake-behandeling. Deze game werd begin 2010 uitgebracht voor PS3 en PS4, maar kwam nooit naar Noord-Amerika of Europa omdat de Yakuza-serie toen nog niet populair was in het Westen. Het is nu getiteld Like a Dragon: Ishin!, opnieuw gemaakt met Unreal Engine 4 en zal in februari 2023 worden uitgebracht voor PS4 en PS5.

God of War: Ragnarök

Om de show af te ronden, onthulde Sony dat er een limited-edition DualSense draadloze controller op basis van de volgende God of War-game wordt gelanceerd op 8 november, voordat een diepere kijk op God of War: Ragnarok wordt gegeven . We zagen meer interacties tussen Kratos, Tyr en Atreus, evenals een aantal nieuwe gameplay met de ontzagwekkende fantasievijanden en spelhervattingen die spelers tijdens het spel zullen tegenkomen. God of War: Ragnarok wordt op 9 november gelanceerd.

En verder…

  • Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge Enhanced Edition komt naar PlayStation VR2.
  • Demeo komt naar PlayStation VR2.
  • Hogwarts Legacy krijgt een PlayStation-exclusieve quest.
  • Pacific Drive, de debuutgame van Ironwood Studio, is aangekondigd.
  • Sony legde uit hoe PlayStation Stars werkt en bevestigde dat het later deze maand in verschillende regio’s zal worden uitgerold.
  • Bandai Namco heeft een nieuw mecha-spel aangekondigd genaamd Synduality.
  • PlayStation zal Stellar Blade publiceren , dat vorig jaar op de PlayStation Showcase debuteerde als Project EVE, en het zal in 2023 worden gelanceerd.
  • Sony Interactive Entertainment publiceert Rise of the Ronin van Team Ninja van Koei Tecmo Games als exclusief voor PS5 in 2024.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: