Home » The Last of Us-serie ontvangt eerste officiele teaser

The Last of Us-serie ontvangt eerste officiele teaser

Check snel de eerste teaser-trailer van The Last of Us-serie.

Eindelijk heeft HBO de eerste trailer vrijgegeven voor The Last of Us . Hoewel officieel geclassificeerd als een “teaser”, biedt het bijna twee minuten aan clips die een behoorlijk goed beeld geven van de aanstaande aanpassing.

De teaser onthult geen premièredatum, maar we krijgen te zien hoe Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) de post-apocalyptische wereld overleven en scènes van de ineenstorting van de mensheid a la de proloog van de game.

The Last of Us wordt geleid door Craig Mazin, bekend van Tsjernobyl en medevoorzitter van Naughty Dog, Neil Druckmann. We leerden tijdens Summer Game Fest dat Troy Baker en Ashley Johnson, die Joel en Ellie in de games spelen, niet nader gespecificeerde rollen in de serie zullen hebben. The Last of Us is vanaf 2023 exclusief te streamen op HBO Max.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: