Home » Fortnite heeft de Rocket League-auto toegevoegd

Fortnite heeft de Rocket League-auto toegevoegd

Fortnite lijkt tegenwoordig alles te hebben. Star Wars. Indiana Jones. Ripley van Alien. Nu heeft het de auto van Rocket League.

Deze samenwerking heeft in ieder geval enige zin — zowel Rocket League-maker Psyonix als Fortnite zijn producten van Epic Games, dat in het verleden al heeft gewerkt om zijn twee doelgroepen bij elkaar te brengen.

Nu kun je het beroemdste voertuig van Rocket League – de Octane – besturen in Fortnite. Zoals je zou verwachten, gedraagt ​​hij zich net zoals op een Rocket League-veld: hij kan hoge snelheden halen en snel tegen muren opklimmen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: