Home » Eerste trailer van Nintendo’s geanimeerde Mario-film getoond

Eerste trailer van Nintendo’s geanimeerde Mario-film getoond

Na jaren van geklets achter de schermen, heeft Nintendo de eerste trailer gedeeld voor de geanimeerde Super Mario-film.

The Super Mario Bros. Movie, aangekondigd in 2018, is een samenwerking tussen Nintendo en de animatiedivisie Illumination van Universal Pictures. Het ziet Pratt aan het hoofd van een all-star cast met Jack Black als Bowser en Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

Sinds de eerste castingdetails vorig jaar braken, is alles grotendeels stil geweest, maar de sluier van geheimhouding is vandaag eindelijk opgelicht met de eerste officiële teaser-trailer, die je hieronder kunt zien.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: