Home » Check hier alle game activiteiten van Heroes Dutch Comic Con

Check hier alle game activiteiten van Heroes Dutch Comic Con

Zoals ieder jaar kan er volop gegamed worden op Heroes Dutch Comic Con. Check snel welke activiteiten beschikbaar zullen zijn!

De wintereditie van Heroes Dutch Comic Con heeft een boordevol programma met voor ieder wat wils. De Gaming Hall is dit jaar nog uitgebreider dan voorheen.

Met een bomvol programma aan challenges en toernooien, is er voor iedereen een toffe activiteit waarbij zij kunnen aansluiten. Diverse gamers en hosts zijn aanwezig om de vragen te beantwoorden van fans, het publiek te entertainen en toernooien in goede banen te leiden. Bezoekers kunnen hun favoriete teams aanmoedigen, vragen stellen aan de gasten tijdens de Q&A’s op de Gaming Stage, of zelf een potje spelen bij een van de vele aanwezige spelcomputers in de hal.

Traditiegetrouw vinden er diverse gaming toernooien plaats tijdens het event. Zo kunnen Nintendo fans los tijdens het 1op1 Super Smash Bros. Ultimate toernooi op de Nintendo Switch, mogen League of Legends gamers in teams van 5 het tegen elkaar opnemen en strijden Valorant teams tegen elkaar voor het kampioenschap. Ook is er een toernooi van het unieke spel Rocket League, dat voetbal en autorijden met elkaar combineert en waarin teams van 3 de strijd met elkaar aangaan.

De toernooien worden georganiseerd en mogelijk gemaakt door Red Bull en esports teams mCon en AFK esports. Voor deelname aan een toernooi is een speciaal gaming ticket vereist. De prijs van één ticket is €7,50 (plus de kosten voor een regulier toegangsticket).

Voor bezoekers die het liever wat rustiger aandoen, zijn er diverse stands aanwezig in de hal. PC gamers kunnen hun kerstcadeau-inspiratie opdoen bij de stands van Megekko, Medion/Razer en AOC, die bekend staan om hun hoge kwaliteit computeronderdelen. Andere giganten in de computerwereld, Samsung en Lenovo, zijn ook aanwezig op de beursvloer.

Heb je al zin gekregen in Heroes Dutch Comic Con? Bestel dan snel hier te tickets!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: