Home » Santa Monica Studio onthult meer dan 70 toegankelijkheidsfuncties van God of War Ragnarök

Santa Monica Studio onthult meer dan 70 toegankelijkheidsfuncties van God of War Ragnarök

God of War Ragnarok komt volgende week uit en vooruitlopend op de release van de game heeft ontwikkelaar Santa Monica Studio meer dan 70 toegankelijkheidsfuncties in de game onthuld.

PlayStation heeft met elke nieuwe release het belang van toegankelijkheid in gaming steeds meer benadrukt en Ragnarok is niet anders. De studio is vrij open geweest met zijn toegankelijkheidswensen, met meer dan 60 details in een blogpost eerder dit jaar . Nu de game op 9 november uitkomt, heeft de studio een nog gedetailleerder bericht uitgebracht waarin precies wordt uitgelegd wat ze kunnen verwachten.

Santa Monica Studio zegt dat er meer dan 70 functies in Ragnarok zijn die “spelers in staat stellen de gameplay-ervaring aan te passen aan hun behoeften” en de lijst is een lust voor het oog. Het bevat ook tal van voorinstellingen, waardoor het voor spelers gemakkelijker zou kunnen zijn om het spel gemakkelijk te starten op een manier die de ervaring voor hen beter maakt. Voorinstellingen omvatten een voor zichttoegankelijkheid, gehoortoegankelijkheid, bewegingsreductie, motorische toegankelijkheid toepassen en ook een gewijzigde instellingsindicator.

Er zijn alternatieve besturingsschema’s, opnieuw toewijsbare knoppen, opties voor vasthouden en drukken, instellingen voor in-game assistentie en nog veel meer. Als je geïnteresseerd bent in de toegankelijkheidsfuncties van Ragnarok, bekijk dan zeker de volledige blogpost.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: