Home » Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet getoond

Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet getoond

Er verscheen een wilde Pokémon-trailer!

Deze nieuwe kijk op Pokémon Scarlet en Violet was vooral gericht op Ed Sheeran’s nieuwe Pokémon-single ‘Celestial’, maar het bevatte ook een paar Big Nuggets met informatie die we voor het eerst leerden. De belangrijkste onthulling is een glimp van twee nieuwe wezens, genaamd Great Tusk en Iron Treads. Op het eerste gezicht lijken ze veel op Donphan (een Pokémon die is bevestigd voor de nieuwe games), maar het is onduidelijk hoe ze verwant zijn. Het kunnen nieuwe regionale vormen, evoluties of iets geheel nieuws zijn.

De trailer toonde ook een voorproefje van het Scarlet Book en Violet Book, twee boekdelen die verder worden beschreven op de officiële website van Pokémon. Het zijn records van een oude expeditie en bevatten aantekeningen en tekeningen van oude Pokémon, inclusief de nieuwe Donphan-achtige wezens die vandaag zijn onthuld. Great Tusk verschijnt in het Scarlet-boek, terwijl Iron Treads in het Violet-boek verschijnt. Welk boek er ook in je exemplaar van het spel aanwezig is, het wordt rondgedragen door Arven, een van de metgezellen van de speler.

Het einde van de trailer onthulde ook twee last-minute toevoegingen. Ten eerste kunnen spelers die de games vóór 28 februari 2023 kopen, een Pikachu met een vliegend Tera-type ontvangen. Ten tweede zullen Scarlet- en Violet-spelers met opgeslagen gegevens van andere Pokémon-games aangepaste hoesjes voor hun Rotom-telefoons ontvangen.

Tot slot hebben we vernomen dat het eerste Tera Raid Battle-evenement, de Eevee Spotlight, loopt van donderdag 24 november tot en met zondag 27 november 2022. Dit zijn speciale Raid-gevechten waaraan je kunt deelnemen met andere spelers, lokaal of online. In dit geval zal Eevee vaker verschijnen, waardoor spelers een kans krijgen om er een te vangen met hun favoriete Tera-type.

Deze trailer is de nieuwste in een lange weg van de pre-launch uitrol van Pokémon Scarlet en Violet. We hebben onthullingen gezien voor een aantal nieuwe Pokémon zoals Greavard, Bellibolt, Wigglet en recentelijk Gimmighoul. We hebben ook trailers gezien waarin alles wordt afgebroken wat trainers kunnen doen in het drieledige avontuurformaat van Paldea.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: