Home » Nintendo’s Indie World Showcase samenvatting

Nintendo’s Indie World Showcase samenvatting

Nintendo’s nieuwste Indie World Showcase liet veel coole dingen zien. Check hier de samenvatting!

Once Upon a Jester
Dit humoristisch ogende verhaal, dat later vandaag wordt gelanceerd, speelt in op twee beste vrienden die samenzweren om een ​​koninklijke diamant te stelen. De enige manier om dat te doen: sluit je aan bij een improvisatietheatergezelschap. Spelers reizen door het koninkrijk op een zoektocht om andere acts te overtreffen door geïmproviseerd muziektheater op te voeren waar geen twee shows hetzelfde zijn. Wat kan verkeerd gaan? Afhankelijk van je keuzes, een heleboel, maar het zal in ieder geval grappig zijn.

Sports Story
Na jaren wachten komt de opvolger van Golf Story ergens volgende maand eindelijk naar de Switch. In tegenstelling tot zijn voorganger, bevat dit rollenspelavontuur nu meerdere sporten, waaronder vissen, voetbal en tennis. Maar als je Golf Story hebt gespeeld, weet je dat de game veel meer is dan een atletische showcase.

Aka
Speel als een rode panda in deze gezellige open-wereldsimulator, geïnspireerd op animatiefilms uit de jaren 90. Als de gepensioneerde krijger Aka ga je boeren, knutselen en ontspannen op een paradijselijk eiland om innerlijke vrede te bereiken. Side quests binden meer doelgerichte spelers aan, zoals het helpen van dorpelingen en het bevrijden van de geesten uit je verleden.

A Space for the Unbound
Dit levensechte avontuur speelt zich af op het Indonesische platteland in de jaren ’90 en draait om een ​​relatie tussen twee middelbare schoolliefjes. Oh, en een van hen heeft het vermogen om gedachten te lezen. Wanneer hun kleine stad wordt bedreigd door bovennatuurlijke gebeurtenissen, is het aan het tweetal om dit tot op de bodem uit te zoeken en tegelijkertijd meer over elkaar te leren.

Oni: Road to be the Mightiest Oni
Bestuur tegelijkertijd een wraakzuchtige demonenstrijder en zijn geestenmetgezel op een zoektocht om je trots terug te winnen. In deze singleplayer-game moet je vijanden verslaan als krijger en vervolgens hun ziel absorberen als de geest. Een open wereld herbergt een verscheidenheid aan krachtige bovennatuurlijke vijanden, sommige zo krachtig dat vluchten in plaats van vechten je statistieken ten goede komt.

Goodbye World
Het verhaal van Goodbye World belicht de problemen van de ontwikkeling van indiegames en bevat twee speelstijlen. Gedeeltelijk verhalend avontuur, je ervaart het verhaal van twee jonge game-ontwerpers die worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen. De andere helft is een op de Game Boy geïnspireerde puzzelplatformer, gespeeld door een van de hoofdrolspelers. Je kunt ontdekken hoe deze verschillende stijlen samenkomen wanneer Goodbye World volgend voorjaar naar Switch en pc komt.

Pepper Grinder
In deze actie-platformgame speelt een schipbreukeling een schatzoeker met een gigantische boormachine. Je boort door muren en de aarde zelf om verloren schatten terug te vinden. Je kunt de oefening upgraden met nieuwe vaardigheden die worden gebruikt om toegang te krijgen tot meer gebieden, en het slepen door levels en vijanden ziet eruit als een knaller.

Botany Manor
In deze first-person game speel je een gepensioneerde 19e-eeuwse botanicus die plantenpuzzels oplost in en rond een groots herenhuis. Dit houdt in dat je de beste plekken moet vinden om bepaalde planten te laten groeien, terwijl je jezelf leert kennen door aanwijzingen te ontdekken en objecten te inspecteren.

A Little to the Left
Dit gezellige puzzelspel bevat meer dan 70 organisatiepuzzels die allemaal te maken hebben met het opruimen van ruimtes met visuele en logische puzzels.

Blanc
Een reekalf en een vos bundelen hun krachten in dit zwart-witte coöp-avontuur op 14 februari.

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly
Brouw nog een kopje in dit visuele romanvervolg ergens volgend voorjaar.

Curse of the Sea Rats
De handgetekende actie “Ratoidvania” plundert Switch begin 2023.

Desta: The Memories Between
Dit emotioneel geladen turn-based trefbal-avontuur van de maker van Monument Valley komt begin volgend jaar op Switch nadat het eerder dit jaar via Netflix voor mobiele apparaten werd uitgebracht.

Dordogne
Deze Franse aquarel geschilderde tijdreizende reis van verdriet en reflectie komt volgend voorjaar aan.

Have a Nice Death
De grim reaper actie-roguelite, momenteel speelbaar in Steam Early Access, komt op 22 maart naar de Switch.

Inscryption
Een van de meest geprezen en mysterieuze titels van 2021 biedt eindelijk een nieuwe hand op Switch op 1 december.

Rogue Legacy 2
Het roguelike vervolg komt later vandaag naar Switch en bevat de Fabled Heroes-update.

Storyteller
Mix en match personages en rekwisieten om je eigen sprookjes te bouwen in dit unieke puzzelspel op 23 maart.

Venba
Een opvallend kleurrijk kookspel over de immigratie van een Indiaas gezin naar Canada vertelt een emotioneel verhaal in het voorjaar van 2023.

Wobbledogs Console Edition

Deze bizarre 3D-huisdiersimulator arriveerde in maart en zal volgend jaar zijn op fysica gebaseerde sandbox naar Switch brengen.

World of Horror

Deze turn-based roguelite, momenteel beschikbaar in PC Early Access, is beïnvloed door het werk van Junji Ito en HP Lovecraft. Het gaat volgende zomer naar Switch.

WrestleQuest
Dit professionele worstel- en JRPG-geïnspireerde avontuur betreedt ergens in mei de ring.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: