Home » De derde DLC van Mario Kart 8 Deluxe brengt twee nieuwe cups met zich mee

De derde DLC van Mario Kart 8 Deluxe brengt twee nieuwe cups met zich mee

Er komen weer twee nieuwe cups naar Mario Kart 8 Deluxe dankzij de Booster Course Pass!

Nintendo kondigde in september aan dat Wave 3 van Mario Kart 8 Deluxe’s ​​Booster Course DLC deze feestdagen zou komen en nu heeft het bedrijf onthuld dat we op 7 december acht nummers krijgen. Bekijk de Wave 3-trailer in de onderstaande tweet:

Zoals je kunt zien, bevat Wave 3 een aantal terugkerende klassiekers uit eerdere Mario Kart-releases en een paar uit Mario Kart Tour, Nintendo’s mobiele versie van de serie. Dit is wat je volgende maand kunt verwachten in deze nieuwe golf:

Rock Cup

 • Tour London Loop – erbaas je rivalen terwijl je langs bekende oriëntatiepunten naar de eerste plaats drijft in dit op Engeland geïnspireerde parcours dat is ontstaan ​​uit de mobiele game Mario Kart Tour.
 • GBA Boo Lake – Laat je voeten nat worden op deze griezelige, met Boo gevulde baan op een spookachtig meer in dit parcours dat is ontstaan ​​in Mario Kart: Super Circuit!
 • 3DS Rock Rock Mountain – Zorgvuldige, scherpe bochten en stuiterende rotsblokken in overvloed op deze baan op grote hoogte. Hier is een tip voor bergbeklimmers: loop over een kettingbuis om wat wind in je zeilen te krijgen!
 • Wii Maple Treeway – Spring door het herfstgebladerte en race over enorme bomen op deze baan uit Mario Kart Wii – stoor de Wigglers niet tijdens een herfstwandeling!

Moon Cup

  • Tour Berlin Byways – Pas op voor vallende Whomps en Thwomps terwijl je je een weg baant door de verbluffende bezienswaardigheden in deze baan die zijn oorsprong vindt in Mario Kart Tour.

  • DS Peach Gardens – Tjilpende vogels, bonkende Chain Chomps en bloemenvelden floreren op deze baan in de uitgestrekte tuinen van Peach’s kasteel uit Mario Kart DS ! Herken jij alle bekende vormsnoei?

  • Merry Mountain –Spring op de halfpipe en beklim de besneeuwde heuvels op dit charmant feestelijke parcours van Mario Kart Tour met enorme zuurstokken en ingepakte cadeaus in overvloed. En… is dat een vliegende sledetrein?

  • 3DS Rainbow Road – Kijk omhoog in de lucht – het is Mario! Rainbow Road slingert en kronkelt rond meerdere planetoïden op dit hemelse parcours dat zijn oorsprong vindt in Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS.

Wanneer Wave 3 op 7 december wordt gelanceerd, bevat Mario Kart 8 Deluxe 24 extra tracks, en er komen er nog 24 aan. Elke golf bestaat uit acht tracks en Nintendo zal in totaal zes golven met DLC-cursussen uitbrengen, waarbij de laatste golf voor het einde van 2023 de game bereikt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: