Home » Deadpool komt naar Marvel’s Midnight Suns

Deadpool komt naar Marvel’s Midnight Suns

Eind van deze maand zal Deadpool speelbaar zijn in Marvel’s Midnight Suns.

De superheldenploeg van Marvel’s Midnight Suns breidt zich met één uit op 26 januari, wanneer Deadpool het strijdtoneel betreedt als de eerste betaalde DLC-toevoeging van de veelgeprezen strategiegame.

Bij de lancering in december had Midnight Suns een 12-koppige selectie van speelbare helden in het basisspel, bestaande uit Blade, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange, Ghost Rider, Hulk, Iron Man, Magik, Nico Minoru, Scarlet Witch, Spider -Man en Wolverine.

Uitgever 2K bevestigde echter kort voor de release dat de line-up van Midnight Suns begin 2023 zou beginnen uit te breiden , toen Deadpool arriveerde in de eerste van vier geplande DLC-pakketten na de lancering. Dat pakket heeft nu een officiële naam gekregen – The Good, The Bad en The Undead – de eerder genoemde releasedatum van 26 januari, plus meer details over wat het zal bevatten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: