Home » Deliver Us Mars nu beschikbaar

Deliver Us Mars nu beschikbaar

Frontier Foundry heeft vandaag het sci-fi avonturenspel Deliver Us Mars uitgebracht. 

Deliver Us Mars, ontwikkeld door KeokeN Interactive, is het vervolg op het veelgeprezen Deliver Us The Moon en stuurt spelers op een gevaarlijke missie naar de Rode Planeet om de mensheid een kans op overleven te geven.

Deliver Us Mars speelt zich 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Deliver Us The Moon af. Het volgt astronaut in opleiding Kathy Johanson als ze zich aansluit bij de bemanning van de Zephyr spaceshuttle, die belast is met een cruciale missie: het terughalen van enorme kolonieschepen, de zogenaamde ARK’s, die de verwoestende effecten van klimaatverandering op een aarde in de nabije toekomst kunnen omkeren. De bemanning reist naar Mars op hun zoektocht om deze schepen terug te halen bij Outward, een schimmige organisatie die deze levensreddende technologie heeft opgeëist en ervoor heeft gekozen de mensheid achter te laten. Kathy heeft echter een persoonlijke reden om aan de missie deel te nemen: om de waarheid te achterhalen over de verdwijning van haar voortvluchtige vader, nadat een mysterieus bericht van de Rode Planeet erop wijst dat hij misschien nog leeft.

Zodra spelers op Mars neerstorten, verkennen ze een groot aantal omgevingen, van door zand verwoeste nederzettingen en ijzige valleien tot de verlaten ARK’s, die elk verschillende speluitdagingen bieden. Of je nu Kathy’s klimbijlen gebruikt om van angstaanjagende rotswanden te vallen, ingewikkelde puzzels oplost om verder te komen, of duikt en over duinen tuimelt in Mars-rovers, Deliver Us Mars belooft een onvergetelijke verhalende reis, waarbij een filmisch avontuur wordt gecombineerd met epische persoonlijke uitdagingen.

Deliver Us Mars is verkrijgbaar voor Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC op Steam en EPIC Games.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: