Home » Spider-Man 2 verschijnt mogelijk in september

Spider-Man 2 verschijnt mogelijk in september

Volgens de stemacteur van Venom moet de game ergens in september in de schappen liggen.

Het nieuws over Marvel’s Spider-Man 2, de langverwachte opvolger van Marvel’s Spider-Man van Insomniac Games uit 2018 en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales uit 2020 , is licht sinds de onthulling van de game in 2021 . Maar in december onthulde PlayStation wel dat Marvel’s Spider-Man 2 ergens dit najaar uit zou komen .

Volgens de stemacteur van Venom in de game, Tony Todd (die we kort hoorden in de onthullingstrailer van de game), zou Marvel’s Spider-Man 2 in september uit kunnen komen. Vreemd genoeg reageerde Todd op een fan die enthousiast was over het spel en morste hij de bonen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: